Post by chanligadohas on Feb 11, 2022 12:10:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Mükəmməl!!!
Salam, lütfən, müəyyən vaxta çatdıqda bizi oyundan kənarlaşdırmağa davam edən nasazlığı və ya səhvi düzəldin, bunun əvəzinə məlumatları keş kimi saxlamaq əvəzinə, onu yaddaşımızda saxlaya bilərsiniz. əyləncə sən
Bu oyun cok mb apariyor oyunnu yukluyorsun sonra her acanda 13 mb 99 mb sonra ise 470 mb dolmalidir burda konsuyor bu olmasin bu mal ludia inc daha da artirdi
Çox pis təcrübə, bəzən necə cəhd etsək də açıla bilmir, bəzən əlaqə itdi, bəzən tamamilə qovulacağam, köhnə oyunçularıq, amma bu cür təcrübəni qiymətləndirmirik, düzəldilməlidir.
bu oyunlar məni çox əsəbiləşdirir 😡 həmişə oyunlardan çıxır və xəta 😡oyun serverinə qoşulma itib 😡 gündə bir neçə yüz dəfə bu xəta səhvləri nə vaxt düzəldilə bilər və yenidən 1.56.6 versiyası. pag super qeyri-sabitdir, hətta mənim wi-fim tam bar olsa belə daxil ola bilmirəm. göstərməyə davam edin **oyun serveri ilə əlaqə itdi ** **İnternet bağlantınızı yoxlayın ** mən bunun qeyri-sabit server tərəfindən törədildiyinə inanıram
Oyunu bəyənirəm, lakin o, məni oyundan çıxarır və təsadüfi olaraq ana ekranıma qayıdır və bu baş verənlərə görə çoxlu hədiyyələri itirmişəm.
Tədbirdə qalib oldum və əfsanəvi kart paketi aldım və təpikləndim və onu itirdim. Bəzən saatda bir neçə dəfə təpiklənir. Mən bu oyuna pul xərcləyirəm və mükafatlar çox axsaqdır. Həmişə ən az dəyərli mükafatı əldə edin. Ümumiyyətlə, bu, mükafat çarxının daha yaxşı ödəməli olduğu əla oyundur.
Mən 5 il əvvəl bu oyunda əksər nailiyyətlərin kilidini açmışam və hər şeyi açmışam. Amma Facebook senzurasına görə o hesabı itirdim və 5 il əvvəl ayrıldım. Təəccüblüdür ki, bu oyun hələ də mövcuddur. Amma pis olan odur ki, o, hər 3 dəqiqədən bir qəzaya uğrayaraq oyunu oynanılmaz edir. Mən bu oyunun Ludia və Facebook-dan ayrı olmadan yenidən qurulmasını görmək istərdim. Onlar oyun potensialına mane olur və həmçinin bu sistem üslubunun işləməməsi ilə bağlı Google-u günahlandırırlar. Yeni proqram mağazası yaradılmalıdır
Elaaaaaaa
☺☺☺
Əla oyun. Bütün konsepsiyanı sevirəm, bütün parkı və digər əşyaları planlaşdıran biz olacağıq. Tamamilə sevirəm. Redaktə edin: son yeniləmədən sonra hər dəfə bu oyunu işə salanda o, həmişə əlavə məlumat tələb etdiyini deyir və ilkin 141 MB-ı etdikdən sonra 141 MB, sonra 635 MB məlumat endirməyə davam edir. Hər dəfə! Bu əla oyundur və mən bunun boşa getdiyini görməkdən nifrət edirəm, zəhmət olmasa bunu düzəldin!! Redaktə: Buna görə üzr istəyirik, bəli, yaddaşım demək olar ki, dolu idi, ona görə də belə oldu, kömək etdiyiniz üçün təşəkkürlər!
Mən deyərdim ki, bu oyun həqiqətən çox yaxşı hazırlanmışdır, asanlıqla orada ən yaxşı dino oyunudur. Yaşadığım bir neçə problem tez-tez qəzalar və məlumatların itirilməsi idi və bu, həqiqətən də, narahat edən yeganə şey, düşmədən əfsanəvi bir paket aldığım zamandır. bar və onu açarkən qəzaya uğradım və əldə edəcəyim hər şeyi itirdim, ilk əfsanəvim üçün çox həyəcanlandım və məyus oldum. Dəstək Açarı = NXRXBZDZ
Oyun yaxşıdır və qrafika əladır, lakin oyun daim məni işdən çıxarır, bəzən etdiyim işi yenidən başlatmağa məcbur edir. Bundan başqa, oyun həqiqətən yaxşıdır.
jurassic park builder-a nə oldu onsuz da geri qayıdacaqmı yura dünyası oyun çox yaxşı gedir məndə hər bir dinozavr var hətta super hibridlər də var yeni dinozavr əlavə edəcəksən çünki oyunda arpa işləri var ona görə də boss döyüşlərimi davam etdirirəm
Hər dəfə oyuna girəndə planşetimdə nədənsə həmişə qəzaya uğrayır və mən yeni telefon almışam, ona görə də onun rəvan işləyəcəyini düşünürəm, çünki yaxşı ram və yaddaşa malik ən son telefonum var. Mən oyuna girirəm, yükləyəndən 2 saniyə sonra yüklənir, çökür. Bu oyuna dair rəylərə baxaraq yükləməməyi tövsiyə edərdim, çünki bu oyuna 0 ulduz verə bilsəm, oyunu oynatmaq mümkün deyil, çünki siz niyə oynanmaz bir oyunu edirsiniz. 🤦🏾♂️ SİLİNDİ.
Ela oyundu
Pay2proceed oyunu.. nağd pul verməkdənsə, bütün lazımsız şeyləri verin.. səviyyə yüksəldikdə nağd pul verməli və ya irəliləyişi bir az asanlaşdırmaq üçün hər hansı tapşırığı yerinə yetirməlisiniz. Həmçinin serverdən təkrar-təkrar ayrılaraq.. 1 ulduza endirmək...
Yemək və dollar əldə etmək çox çətindir və yalnız bir dinozavr əldə etmək üçün saatlar və saatlar lazımdır. Hətta bəzən birləşib hibrid əldə etmək günlər çəkir, cavab verdiyiniz üçün təşəkkür edirik. Həm də paketlərdən birində 40-cı səviyyə haqqında nəsə deyir, amma mən onu alanda heç nə 40-cı səviyyə deyildi, bilmirəm, onu səhv oxumuşam, yoxsa başqa bir şey.
mən bunu 5 ulduzla qiymətləndirərdim, lakin bu yaxınlarda kompüterlərimin yenidən işə salınması səbəbindən hesabı itirdim və digər oyunlardan fərqli olaraq, bu oyun silindikdə sizin tərəqqinizi xilas etməyəcək, buna görə də cənab üçün tərəqqimi bərpa etmək üçün hər hansı bir yol var.
Bu, həqiqətən yaxşıdır, lakin bir problem var ki, yükləmək üçün çox uzun vaxt tələb olunur, təxminən 15-30 dəqiqə yükləmək lazımdır! lakin dinozavrları sevənlər üçün hələ də çox yaxşı oyun
Yeniləmədən və yenidən quraşdırdıqdan sonra belə, hələ də təpiklənirəm və bunun mənim cihazım olmadığını bilirəm, hətta onu Chromebook-da sınamışam, eyni şey, daxil oluram və bəlkə bir dəqiqəlik oyun oynaya bilərəm və o, artıq mövcuddur, hətta turniri cəsarətlə bağladı.
Bir müddət oynayırdı. Nəinki tərəqqi facebookdan başqa qeyd olunmur, hətta mən artıq oyuna qoşula bilmirəm!
Bu oyunu bəyənirəm, çünki digər boş tipli döyüş oyunlarından fərqli olaraq burada interaktivlik elementi var
Əla oyundu,qarafikasina söz ola bilmez amma yuklemesi zibil kimidi.Cunki əvvəl 90mg,500mg yixandan sonra bide 550 mg isteyir
Birincisi o səhv yəni açılmır hemde 914 mq olur cox dur
oyun tez-tez öz-özünə bağlanır. Mən rejimləri, sikkələri, dinləri... hər şeyi itirirəm. İnternetdə və telefonda heç bir problemim yoxdur.
Yaxşı oyun amma hər dəfə oynamağa cəhd edəndə iv əlaqəni itirdiyini deyir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Turnirlər də yüksək dərəcələr əldə etdikcə qalib gəlmək qeyri-mümkün olur.
Əla superdi bu oyun ən yaxşı oyundur o qədər yaxşıdı ki adam hər gün oymamaq istəyir!😀😀😀
Mən bu oyunu sevirəm, bu, yaxşıdır, ona görə də onu əldə edin, vaxtdan yaxşı istifadə edin və onun özünü oynadığı hər zaman onu oynamağa belə ehtiyacınız yoxdur
Hər şeyin bir gözləmə vaxtı var. Döyüşdən xilas ol və mən yenidən pul xərcləməyə başlayacağam. 2 baş barmaq aşağı. VIP abunəliyim dayandırılır. Bütün oyun real pulu gözləmək və ya xərcləməkdən ibarətdir. Xeyr, təşəkkürlər.
Bu əla oyundur, lakin bəzən qəzaya uğrayır və siz də dodonu sərin və yaraşıqlı olan oynana bilən heyvana çevirə bilərsiniz.
Oyun həqiqətən gözəldir, amma çökməyə davam edir. 30 dəqiqəyə yüklədim. və artıq 6 dəfə qəzaya uğrayıb. Zəhmət olmasa düzəldin
Mən sadəcə olaraq quruda modifikasiya edilmiş döyüş etdim və maksimum hibrid parçalanmış yaram oldu, buna görə də K.O pteradon və digər hibrid üçün maksimum etdim, lakin parçalanmış yaram işləmədi və digər hibrid 7540 zədədən sağ çıxa bilmədi.
Facebook-a qoşulmaq mümkün deyil, daxil olmaq üçün uğursuz olduğunu deyir.
Cihazınız köhnə olanda onu qəbul etməyin:( çünki o, yenilənməyəcək və qiyməti 100 dollardan çox olan paketim var və hələ də ala bilmədim. Bundan əlavə, oyuna girə bilmirəm, həm də yeni oynadığım üçün çox irəliləyişim var. 1 ildir amma 3 əfsanəvi var
DİNAZORLARI COK SEVİYOM BENİM GÖNLÜMÜ ALDI OYUN FILMDE AMMA FILMI İZLEYEMİYOM BILQOSAYARIM YOL .
Hər şey yaxşıdır, amma başa düşmürəm ki, pul qazanmağın niyə belə çətindir soyudun və demək olar ki, hər şeyin nağd pula ehtiyacı var və əvvəl dediyim kimi BUNU ALMAQ ÇOX ÇƏTİNDİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ancaq oyun hələ də yaxşı oyundur
Ludia zəhmət olmasa, 20+ dəfə oyundan qovulduğum kimi bu səhvi düzəldin. Mən dünən bu oyunu sözün əsl mənasında quraşdırdım. Məncə, köhnə versiya illər əvvəl oynadığım zaman daha yaxşı idi, bu, artıq əvvəlki kimi deyil. Ümid edirəm ki, qarşılaşdığımız problemi başa düşəcəksiniz oyun
Beholder 2 Lite 어드벤처 ttf